Toimitustavat ja kulut

 • Kunkin tuotteen vaihtoehtoiset toimitustavat ja -kulut tulevat näkyviin kun ostoskoriin on lisätty tuote. Toimitustavat määräytyvät tuotteen koon ja painon mukaan. Mikäli et halua noutaa pakettia matkahuollosta, voit valita toimitustavaksi myös matkahuollon jakopaketti -palvelun. Tai sitten valita Postin palvelut!

Maksu pankkipainikkeilla

 • Klarna maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on useampien pankkien maksupainikkeet. Klarnan kautta voit myös tilata laskulla tai erämaksulla.
 • Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet.
  Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu
  (Tällä hetkellä pois käytöstä)

Maksut luottokorteilla

 • Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. CF Line toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy

Toimitustavat

 • Käytämme lähetysten toimittamiseen matkahuoltoa ja postia, mikäli tuotetta ei ole mahdollista esim kirjeitse lähettää. Lähetämme tuotteet aina viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.
  Tuotteita on noudettavissa myös toimipaikastamme, soita tällöin etukäteen.

Toimitusaika

 • Tilaukset pyritään toimittamaan tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana.Suurimpaan osaan Suomea toimitus saapuu perille jo tilausta seuraavana arkipäivänä.
 • Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.
 • Verkkokauppamme sisältää myös esittelytuotteita, joita emme normaalisti varastoi.
 • Jos olet kiinnostunut näistä, ota yhteyttä ja kysy tarkempaa toimitusaikaa!

Päivitetty 13.01.2020