Toimitustavat ja kulut

 

Kunkin tuotteen vaihtoehtoiset toimitustavat ja -kulut tulevat näkyviin kun ostoskoriin on lisätty tuote. Toimitustavat määräytyvät tuotteen koon ja painon mukaan.Mikäli et halua noutaa pakettia matkahuollosta, voit valita toimitustavaksi myös matkahuollon jakopaketti -palvelun. Posti/Bussi-ennakkolisä: 4,00 e/tilaus

 

 


Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet.
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

 

 

 

 

 

Maksut luottokorteilla
Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. CF Line toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy

 

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen ensisijaisesti matkahuoltoa, mikäli tuotetta ei ole mahdollista esim kirjeitse lähettää.Lähetämme tuotteet aina viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi.Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.
Tuotteita on noudettavissa myös toimipaikastamme,soita tällöin etukäteen.

 

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana.Suurimpaan osaan Suomea toimitus saapuu perille jo tilausta seuraavana arkipäivänä.

 

Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi.Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Verkkokauppamme sisältää myös esittelytuotteita, joita emme normaalisti varastoi.

Jos olet kiinnostunut näistä, ota yhteyttä ja kysy tarkempaa toimitusaikaa.

 

Yhteystiedot

CF Line Avoin yhtiö

Lähitie 4

85100 Kalajoki

y-tunnus:2704478-3

info(at)cfline.fi

040 1920816