Runva

Runva sähkövinssit

Runvan vinssejä on myyty maailmanlaajuisesti jo yli kolme vuosikymmentä.  Runva on valmistanut vinssejä vuodesta 1997 lähtien. Runvan sähkövinssejä käytetään aina Siperian ja Alaskan arktisista ääriolosuhteista Australian aavikoille. 

Vertailuissa Runvan sähkövinsseillä useimmilla malleilla on paras hinta-laatusuhde. Meiltä on saatavilla lukuisia malleja sähkövinssejä, kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin, vetotehoa 1000 kg alkaen 5500 kg saakka ja yli.

Meiltä myös kaikkiin malleihin lisävarusteet varaosat hyllystä nopeasti. Runvan vinsseillä rajoitettu elinikäinen tehtaantakuu, takuu koskee sähkövinssien mekaanisia osia, mahdollisia materiaali- tai valmistusvirheitä.

Katso myös kaikki sähkövinssit

Takuuseen ei kuulu käytössä normaalisti kuluvat vinssin osat, kuten vinssivaijeri, vaijerin rullaohjain,vinssin jarru, rummun puslat jne. Kaikille vinssin sähköosille myönnämme 2 vuoden takuun. Joillakin vinssi malleilla on IP67 luokitus koskien vinssin moottoria.

Jatkuva tuotekehittely on parantanut viime vuosina mm vesitiiviyttä ja moottorien luotettavuutta. Sähkövinssit valmistetaan tehtaalla ISO9001 laadun mukaisesti ja kaikilla Runvan vinsseillä on CE, RoHs hyväksynnät.

53 tuotetta
  • Sivu 1 / 1