Kaasutin 22mm käsiryypyllä
Kaasutin 22mm käsiryypylläKaasutin 22mm käsiryypylläKaasutin 22mm käsiryypyllä

Kaasutin 22mm käsiryypyllä

Tuotenumero 9977001000487

Sopii lähes kaikkiin 50-150cc crossipyöriin ja mönkijöihin. 22mm kaasutin kaikkiin useimpiin 50-150cc menopeleihin.

34,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Toimituskulut alk. 4,90 €

Sopii lähes kaikkiin 50-150cc crossipyöriin ja mönkijöihin. 22mm kaasutin kaikkiin useimpiin 50-150cc menopeleihin.

Polttoainekaasutin 50cc 70cc 72cc 90cc 110cc 125cc 140cc 150cc 4 tahti Honda-type moottoreihin. Sopii lähes kaikkiin 50-150cc Hondan licenssi moottorilla oleviin koneisiin sekä moneen muuhun merkkiin ja malliin. Sekä tämä yleismallin kaasari sopii lähes kaikkiin merkkeihin mm: Honda, Monkey, Samurai, YCF, Comanche, Fude GXT, Pitbike, Xmoto, Coman, Falcon, Kazuma, Solo, Jingheng, Kawasaki, Suzuki, Yamaha ym..


Motoinfo

Kaasuttimen tehtävä on syöttää moottorille polttoainetta ja ilmaa oikeassa suhteessa moottorin toiminnan takaamiseksi. Viallinen tai likainen kaasutin saattaa aiheuttaa käyntihäiriöitä, käynnistymisvaikeuksia sekä epänormaalia moottorin toimintaa.

Kaasutinta vaihtaessa tai korjatessa on ehdottoman tärkeä huomioida kaasuttimen ja imukurkun välisen tiivisteen, imukurkun ja sylinterin välisen tiivisteen sekä imukurkun kunto, jotta minimoidaan riski liiallisen ilmansaannin aiheuttamalta moottorivaurioilta. Ostaessa kaasutinta varmista myös oikeankokoinen kaasuttajan koko, (vanhasta kaasuttajasta koon voit mitata kaasuttimen kurkun puolelta, esimerkiksi työntömitalla).

Moottorin toiminnan varmistamiseksi huolehdi polttomoottorilaitteissa, että ilmansuodatin pidetään puhtaana, jotta kaasuttimen normaali toiminta, polttoaineen syöttö sekä ilmansaanti taataan ja minimoidaan epäpuhtauksien päästäminen moottoriin. Puhdasta ilmansuodatinta käyttävän moottorin käyttöikä todennäköisesti pidentyy huomattavasti.

Huomioi myös kaasuvaijerin kunto, jotta kaasuvaijeri ei jumiudu. Rasvaa tai vaihda vaijerit tietyn väliajoin, jotta saadaan ylläpidettyä mopedin ja mönkijän käyttöturvallisuutta.

Meiltä löydät myös kaasuvaijerit, imukurkut, tiivisteet ja muut varaosat.


 

  • Imukaulan aukko 22mm
  • Pääsuutin 4mm kierteellä ja koko 75
  • 39mm ilmansuodattimelle
  • Imukaulan reikien kiinnitysväli n.47mm (lähes kaikissa honda type moottoreissa)
  • Tällä kaasuttimella lisää vetoja hondatype moottoreihin.
Paino:
0.5 kg
Arvostelut0arvostelua

Tuotteilla on 14pv palautusoikeus. Lisää tietoa klikkaamalla Lue lisää