Rekisterin pitäjä

  • CF Line Avoin yhtiö
  • Y-tunnus: 2704478-3
  • Ymmyrkäisentie 12
  • 85100 Kalajoki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

  • Mikael Näveri
  • Puh +358401920816
  • mikael.naveri[at]cfline.fi


Yleistä

CF Line Ay on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa henkilötiedot ja yksityisyyden. Asiakkailla on oikeus päästä tarkastamaan kerätyt tiedot ja poistaa tarvittaessa väärät tai puutteelliset tiedot rekistereistämme.

Tällä tietosuojalomakkeella haluamme informoida asiakkaitamme siitä, miten käsittelemme henkilötietoja yhteydenottopyynnön, tarjouspyyntölomakkeen ja sähköpostissa saatujen tietojen osalta. Asiakkaan on hyväksyttävä tämä seloste ja sen ehdot lähettäessään meille tarjouspyynnön tai yhteydenottolomakkeella yhteydenottopyynnön.


Kerättävät tiedot

Keräämme tilauksen tullessa asiakkaista seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Tilaustiedot

Tiedot kerätään pääasiallisesti asiakkaan syöttämänä verkkopalvelustamme.

Klarna-laskulla tai osamaksulla tilatessa Klarna-palvelu pyytää aina henkilötunnuksen. Klarna-palvelun Rekisteriselosteen näet täältä: https://www.klarna.com/fi/ehdot

Collector-laskulla tai osamaksulla tilatessa Collector-palvelu pyytää aina henkilötunnuksen. Collector-palvelun Rekisteriselosteen näet täältä:  https://www.collector.fi/tietoa-collectorista/tietosuojasta/

Jousto-laskulla tai osamaksulla tilatessa Jousto-palvelu pyytää aina henkilötunnuksen. Jousto-palvelun Rekisteriselosteen näet täältä: https://www.jousto.com/tietosuojaseloste


Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietojen keräyksen takana on asiakkaiden tilausten arkistointi. Tietoja voidaan käyttää cfline.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään tietosuojalain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Yleisimmin henkilötietoja käytetään tapauksissa :

  • Tilauksen käsittelyyn ja lähetykseen
  • Takuu-asioiden hoitoon

Tietoja käsitellään lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.


Tietojen säilytys ja suojaus

Kaikki kerätyt tiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä, luvattomalta käytöltä, laittomalta poistolta ja niitä pääsee tarkastamaan vain CF Line Ay:n työntekijät. Henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti. Henkilötietoja tarkastetaan vain niiltä osin kuin se on kulloinkin hoidettavan asian tai työtehtävän kannalta välttämätöntä. Henkilötietoihin pääsyä valvotaan lain edellyttämällä tavalla.

Tietoja säilytetään seuraavasti:

  • Maksuntoimittajan palvelimella ja tililitystiedoissa
  • Paperisena kansioissa
  • Verkkosivuston salasanasuojatulla hallintapaneelissa

CF Line Ay :n pilvipalvelimet ja palveluntarjoajien konesalit sijaitsee Suomessa. Palvelimet on suojattu tietomurtoja vastaan.


Suoramyynti ja kolmannet osapuolet

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille niin sanotussa suoramyynnissä. CF Line Ay myy tuotteita jotka toimitetaan suoraan omalta varastolta. Tietoja voidaan luovuttaa myös toimituksen takaamiseksi erinäisille kuljetusyhtiöille tai kuriiripalveluille. Tarvittaessa tiedot toimitetaan viranomaisille väärinkäytön tai muun laittoman toiminnan tuloksena tai viranomaisen pyytäessä.

Seuraavassa luetteloa kolmansista osapuolista joille tietoja saatetaan luovuttaa:

  • Kuljetusliikkeille, muun muassa Posti, Matkahuolto, DHL tai DB Shenker
  • Luotonmyöntäjille
  • Tuotteiden toimittajille
  • Huolto tai korjausyrityksille takuuasioissa

CF Line Ay huolehtii tietojen luovutuksessa kolmansille osapuolille että tietoturva ja suojaus on korkealla tasolla, EU:n tietosuojasetuksen mukaisesti. Kolmannet osapuolet ovat varmistaneet CF Line Ay:lle noudattavansa EU:n tietosuojasäädöksiä ja käsittelevänsä tietoja eettisesti, turvallisesti ja vain asian hoitamiseen vaadittavien tietojen osalta.


Asiakkaan oikeudet ja tietojen säilytysaika

CF Line Ay on sitoutunut lain mukaan tarjoamaan asiakkaalle oikeuden tarkistaa kerätyt tiedot. Sitoudumme lähettämään jäljennöksen kaikista kerätyistä tiedoista jos sellaista meiltä pyydetään. Asiakkaalla on oikeus päivittää, korjata, poistaa puutteellisia ja/tai muuttuneita tietoja. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus tietojen käsittelyyn milloin tahansa. Tiedot jotka on käsitelty tai luovutettu ennen suostumuksen peruutusta ei kuitenkaan muutu tai poistu automaattisesti suostumuksen peruutuksen myötä.

Tiedot jotka on kerätty tilausta ja laskutusta varten säilytetään kirjopitolain määräämän ajan verran. Tietoja voidaan säilyttää kauemmin esimerkiksi vastuun tai muiden laissa asetettujen velvollisuuksien takia. Pyrimme siivoamaan tietoja 1-2 vuoden ajan jos niillä ei ole kirjanpidollisia syitä säilyttää. Fyysisessä muodossa olevat esimerkiksi paperilla/muistitikuilla/cd levyillä olevat tiedot hävitetään joko polttamalla tai viemällä ne arkaluontoisia tietoja hävittäviin yrityksiin. Tuhoaminen toteutetaan korkealla tietoturvalla ja yrityksen toiminta täyttää turvaluokitukset ko toimintaan. Sähköisessä muodossa olevat tiedot poistetaan ja päällekirjoitetaan ajan kuluessa.


Evästeet

cfline.fi käyttää evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita mahdollistaakseen muun muassa verkkokaupan toimivuuden. Eväisteillä ja muilla sivustolla käytettävillä tunnisteilla on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen internetselain poistaa evästeen/tunnisteen automaattisesti. Evästeet voi poistaa myös itse.

Käytämme analytiikkaan mm. Google Analytics -ja Google Adwords-ohjelmia jolla seuraamme kävijämääräämme ja sivustokatseluita. Nämä tiedot lähetetään palveluihin anonyymisti, eikä sitä voida kohdistaa yksittäiseen meidän puolesta.


Tämä tietosuojaseloste on luotu 14.05.2018 ja päivitetty 6.7.2021 ja pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tietosuojaselostetta palveluiden kehityksen ja lain muutoksen johdosta.