Peruutusoikeus

Tuotteen/Tuotteiden palautus

Käyttämättömälle tai vialliselle tuotteelle myönnämme 14 vrk palautusoikeuden kuluttajasuojalain mukaisesti. Emme peri tuotteen palauttamisesta aiheutuvia kuluja mikäli tuote palautetaan matkahuollon tai postin kautta palautustunnuksilla. 

  • Matkahuollon asiakaspalautuskoodi 9501591 
  • Postin asiakaspalautuskoodi 658651 

HUOM! Palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää.

Viallinen tuote voidaan vaihtaa samaan tai samanarvoiseen tuotteeseen tai korvaamme ostohinnan.Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Asiakaspalautukset ainoastaan matkahuollon tai postin kautta.

 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistuta kuljettamaan paketteja ehjänä perille.Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.Mikäli lähetys on vaurioitunut matkahuollon tai postin kuljetuksessa, ilmoita vahingosta heti matkahuoltoon tai postiin.Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:- Sähköpostilla osoitteesta info@cfline.fi- Puhelimella numerosta 040-1920816